TRENDY PARTY

Trouwfeesten voor elke budget

Trendy party - betaalbare trouwfeesten

Een geweldige ervaring vol ambiance en sfeer

De mooiste dag van jullie leven, die is pas geslaagd als die volledig aansluit bij jullie wensen en budget. En als die kan afgesloten worden met een geweldig feestje als kers op de taart. Met ons Trendy Party concept ben je alvast goed op weg. Wij bieden een unieke locatie voor jullie bijzondere dag met alle moderne voorzieningen. En een keuken om duimen en vingers bij af te likken. Organiseer je op vrijdagavond je trouwfeest bij Hof Ter Velden met Trendy Party concept, dan halen we alvast alles uit de kast om er een geweldige ervaring van te maken vol ambiance en sfeer. Bij ons geen saaie diners en ronde tafels, maar overheerlijke hapjes en een feest dat tot in de vroege uren mag blijven duren.

Onze feestformules

Streetfood

74 /per persoon
1u apero met hapjes
1,5u streetfood on a plate, rondgebracht door onze kelners
7u lang bubbels, water, frisdranken, bier en wijn à volonté
Party tot 2u in de ochtend
vanaf 60 personen
Streetfood formule

Take a bite

79 /per persoon
1u apero met hapjes
1,5u culinaire gerechtjes door onze kelners rondgebracht
7u lang bubbels, water, frisdranken, bier en wijn à volonté
Party tot 2u in de ochtend
vanaf 60 personen
Take a bite formule

Walk & talk

79 /per persoon
1u apero met hapjes
1,5u walking dinner in buffetvorm gepresenteerd
7u lang bubbels, water, frisdranken, bier en wijn à volonté
Party tot 2u in de ochtend
vanaf 100 personen
Walk & talk formule
jouw huwelijksfeest

Hof Ter Velden als partner voor jouw huwelijksfeest

Bij een Trendy Party huwelijksfeest kan je rekenen op onze partner Hof Ter Velden. Zo kan je op een van hun locaties trouwfeesten organiseren vanaf 60 genodigden en tot maximum 250 gasten. Een dinner, muziek, decoratie in jullie stijl,… alles is mogelijk. 

Slaapplaatsen

Hebben jullie of je gasten geen zin om na jullie trouwfuif in de vroege uurtjes naar huis af te zakken? Dan kan je terecht bij één van de hotels of bed & breakfasts in onze buurt. Niet alleen zorgen de heerlijke bedden voor een goede nachtrust. ‘s Ochtends word je verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Geef ons een seintje

Heb je vragen bij onze manier van werken? Of heb je specifieke eisen voor jouw Trendy Party trouwfeest? Ons team helpt jullie van A tot Z en stemt steeds met jullie en jullie wensen af. Zo maken we er samen een onvergetelijke ervaring van.