TRENDY PARTY

Ons verhaal

Sfeer, gezelligheid en gastronomie staan centraal

Het verhaal van Trendy Party, dat is verweven met het familieverhaal van Hof Ter Velden. Op de plaats waar zich vandaag de feestlocatie bevindt, stond immers ooit een familieboerderij. In de jaren ‘80 besloot de familie het roer helemaal om te gooien en zich in een horeca-avontuur te storten waar sfeer, gezelligheid en gastronomie centraal moesten staan. Een berekend risico dat de eigenaars geen windeieren heeft gelegd. De toenmalige hoeve verdween en maakte plaats voor Hof Ter Velden – sinds 1989 gekend als een feestzalencomplex met een keuken om ‘u’ tegen te zeggen.

Quality first

Ook al worden er op Hof Ter Velden al decennialang geen groenten meer gekweekt, ons hart blijft sneller slaan voor een verse keuken met kwaliteitsproducten. Een basiswaarde die we hoog in het vaandel blijven dragen omdat we al onze gasten tijdens hun Trendy Party een schitterende ervaring willen bezorgen. Of het nu gaat om streetfood, verfijnde hapjes of een walking dinner: alles komt bij ons vers van het veld! Unieke smaakpaletten verzekerd dus. 

Maar kwaliteit die krijg je niet zonder tomeloze inzet en hard werk. Voor ons is elk feest een nieuwe uitdaging en er opnieuw hard tegenaan gaan. Om al onze trendy feestvierders een onvergetelijke avond te bezorgen waar ze nog lang over napraten. Of het nu gaat om een trouwfeest of verjaardag, ons team van partyexperten gaat er telkens voluit voor. En daarbij verzorgen we voor iedereen een totaalpakket waarbij we alles regelen. Zo hoeven alle feestvierders enkel ten volle te genieten van hun avond, van het lekkers dat ons keukenteam weet te prepareren maar ook van de beats die onze DJ zijn vingers tovert tijdens de Trendy Party.

party-concepten

Blijven innoveren met technologie en party-concepten

In 2005 kregen onze gebouwen een heuse make-over en maakten we onze tuin eveneens party-proof. Daar kwamen recent nog een nieuwe keuken, airconditioning, 18 laadpunten voor elektrische wagens en zonnepanelen bij. Zo draaien onze vrijdagse Trendy Parties op zo’n energiezuinig mogelijke manier en dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Maar innoveren doen we niet enkel op technologisch vlak. Ook met onze concepten proberen we steeds bij te blijven met de trends en zorgen we voor een frisse look & feel van onze locaties, muzikaal hippe accenten en een hedendaagse keuken – die op jouw wens zelfs helemaal de alternatieve tour kan gaan. Door die neus voor innovatie houden we ons 50-koppig feestcomité vol ervaringsexperten scherp en verzekeren we een toporganisatie van jouw Trendy Party, of het nu gaat om een trouw-, bedrijfs- of privéfeest.

Maak een afspraak

Graag onmiddellijk een afspraak maken met ons partyteam? Boek dan een moment in via onze digitale agenda of geef ons een seintje op het nummer 0473/93 21 63 tussen 9u en 17u.